اخبار

جلسه آموزشی مدیران کارگاههای قنادی شهر کرمانشاه در آستانه ماه رمضان

کار نظارت بر قنادیها در ایام خاص همچون ماه رمضان با توجه به بالا رفتن حجم تولید و فروش (زولبیا و بامیه) به صورت ویژه صورت می پذیرد . نظارت بر قنادیها در قالب کنترل مسائل مربوط به بهداشت فردی ، بهداشت مکان ، بهداشت ابزار کار و بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه صورت می پذیرد . همچنین کار نمونه برداری از محصولات تولیدی و خمیر زولبیا و بامیه با توجه به  برنامه ریزی انجام شده صورت می پذیرد.
لذا در آستانه ماه مبارک رمضان جلسه هماهنگی و آموزشی با حضور متصدیان کارگاههای قنادی شهر کرمانشاه در روز هفدهم خرداد ماه با همکاری واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و اتحادیه صنف قنادان و نان شیرینی فروشان کرمانشاه در محل سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید
 در ابتدای این جلسه مهندس خدادادیان کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان ضمن بیان اهداف جلسه به تشریح آئین نامه و چک لیست بهداشتی کارگاههای قنادی پرداخت وبه سوالات حاضران در جلسه در این خصوص پاسخ داد .


جلسه ماه مبارک رمضان 3
جلسه ماه مبارک رمضان 2
جلسه ماه مبارک رمضان 1

۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید