سمینار ترویج تغذیه با شیر مادر در ماهیدشت برگزار شد

در روز یازدهم مرداد ماه سمینار شهرستانی ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور کلیه مسئولین محلی(بخشدار ماهیدشت،امام جمعه ،رئیس اداره آموزش و پرورش ،رئیس شورای بخش ، رئیس شورای شهر، فرماندهی بسیج مقاومت راه کربلا ، رئیس کمیته امداد امام خمینی) و کارشناسان واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه، پرسنل مرکز جامع سلامت ماهیدشت و خانه های بهداشت تابعه، رابطین و عموم مردم در سالن بخشداری ماهیدشت برگزار گردید.
در این جلسه دامیار مسئول مرکز جامع سلامت ماهیدشت ،حاج آقا رجبی امام جمعه ماهیدشت  ، فرزادی پور بخشدار و خانم سهیلی زاده  در خصوص اهمیت شیر مادر از دیدگاه اسلام ، گرامیداشت هفته جهانی شیر مادر ، مزایای شیر مادر ، نقش شیر مادر در رشد و تکامل کودک  و مضرات شیر مصنوعی و... صحبت نمودند
 در پایان از مادران شیرده موفق با اهدای جایزه تقدیر بعمل آمد و همچنین مسابقه ای در زمینه نقش اهمیت شیر مادر  برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شد.

هفته جهانی وملی ترویج تغذیه با شیر مادر 6

هفته جهانی وملی ترویج تغذیه با شیر مادر 5