برگزاری سمینار شیر مادردر مرکز سلامت جامعه کوزران

به مناسبت هفته جهانی شیر مادر مرکز سلامت جامعه کوزران اقدام به برگزاری سمینار محلی با حضور مسئولین بخش کوزران ؛ کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه؛ بهورزان، مادران شیر ده؛ مادران باردار و پرسنل مرکز کوزران در دواردهم مرداد ماه برگزار نمود.
 در ابتدای این سمینار خانم امیدوار مسئول مرکز کوزران به بیان اهمیت شیر مادر در رشد جسمی و عاطفی نوزادان پرداخت.
سپس حجت الاسلام امرائی امام جمعه شهرکوزران در خصوص فوائد شیر مادر و توصیه های دین مبین اسلام سخنانی ایراد نمود و در ادامه خانم اویسی کارشناس برنامه کودکان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص حمایت روحی و عاطفی از مادران شیرده توضیحاتی برای حاضرین در مراسم ارائه نمود.
در پایان سمینار به مادران موفق بخش کوزران در امر شیر دهی جوایزی به قید قرعه اهدا گردید.

برگزاری سمینار شیر مادردر مرکز سلامت جامعه کوزران 5

برگزاری سمینار شیر مادردر مرکز سلامت جامعه کوزران 4

برگزاری سمینار شیر مادردر مرکز سلامت جامعه کوزران 3

برگزاری سمینار شیر مادردر مرکز سلامت جامعه کوزران 2