در اجرای ماده 12 آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی موظف گردیده است ضمن رتبه بندی بهداشتی مراکز و اماکن مشمول آیین نامه نتیجه سه بازرسی بهداشتی انجام شده آخر را برای اطلاع عموم مردم منتشر نماید.
به همین منظور در نخستین گام در روز هیجدهم مرداد ماه جلسه آموزشی با همکاری اتحادیه صنف هتل داران ،رستورانها ، چلوکبابی ها و اعضاء صنف مذکور در محل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید .
در این جلسه آقایان مهندس اجرایی کارشناس ستاد مرکز بهداشت استان و مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان به بیان اهداف کارگاه پرداختند و در ادامه نیز خانم مهندس رستمی در خصوص رتبه بندی بهداشتی گروه رستورانها و معرفی اپلیکیشن آن برای مدعوین در جلسه سخنانی ایراد کردند .