اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی4 روزه در خصوص بیماریهای منتقله از طریق آب ومواد غذایی توسط واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

در تاریخ های 9 و10 و12 و13/4/1389 وبا همکاری کارشناسان محترم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،جهت کاردان ها ،کارشناسان وپزشکان شاغل درمراکز بهداشتی درمانی شهری ،روستایی وپایگاههای بهداشتی ، یک کارگاه آموزشی تحت عنوان " بیماریهای منتقله از طریق آب ومواد غذایی برگزارشد.
در این کارگاه 4 روزه در خصوص کنترل طغیان ها ،نظام مراقبت بیماریهای وبا ، تیفوئید ، دیسانتری ، هپاتیت های Aو E، بوتولیسم ، فاسیولا ، شیستوزوما وهمچنین در خصوص بیماریهای تب راجعه ،CCHF  و پدیکولوز با توجه به آخرین دستورالعمل های کشوری آموزش وبازآموزی های لازم داده شد.
۲۱ تیر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید