در تاریخ های 9 و10 و12 و13/4/1389 وبا همکاری کارشناسان محترم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،جهت کاردان ها ،کارشناسان وپزشکان شاغل درمراکز بهداشتی درمانی شهری ،روستایی وپایگاههای بهداشتی ، یک کارگاه آموزشی تحت عنوان " بیماریهای منتقله از طریق آب ومواد غذایی برگزارشد.
در این کارگاه 4 روزه در خصوص کنترل طغیان ها ،نظام مراقبت بیماریهای وبا ، تیفوئید ، دیسانتری ، هپاتیت های Aو E، بوتولیسم ، فاسیولا ، شیستوزوما وهمچنین در خصوص بیماریهای تب راجعه ،CCHF و پدیکولوز با توجه به آخرین دستورالعمل های کشوری آموزش وبازآموزی های لازم داده شد.