در مورخه 25 شهریور 1395با حضور کلیه پرسنل بهداشت محیط مراکز شهری و روستایی در سالن آموزشی مرکز بهداشت شهرستان کارگاه آموزشی در خصوص بهداشت و ایمنی مواد غذایی برگزار گردید در این جلسه آقای مهندس بهمن خدادادیان کارشناس مسئول واحد سلامت محیط در خصوص ایمنی بهداشت مواد غذایی ، عوامل آلوده کننده مواد غذایی ، ایمنی از مزرعه تا سفره و نیز انواع میکروارگانیسم های (گرم منفی ، مثبت ، هوازی و بیهوازی ، گرما دوست و ....) مطالبی ارائه دادند و نیز در خصوص کنترل عوامل اصلی در مراکز تهیه ، توزیع از جمله بهداشت فردی – بهداشت مکان – بهداشت ابزار کار و مواد غذایی صحبت نمودند تا همکاران با ارتقاء کیفی بازدید ها و ارتقاء سطح آگاهی متصدیان در روند پیشبرد اهداف بهداشتی موثرتر باشند.