بخش خطر سنجی بیماری های قلبی در فرم ثبت معاینات سلامت شغلی اضافه گردید

سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار

قابل توجه همکاران محترم سلامت حرفه ای:

تغییرات بخش طب کار
قابل توجه همکاران گرامی :
پیرو دستورالعمل NCD (مراقبت بیماریهای غیرواگیر )ابلاغ شده به دانشگاه ها ، بخش خطر سنجی بیماری های قلبی در فرم ثبت معاینات سلامت شغلی اضافه گردید و اطلاعات مربوط به خطرسنجی بیماری های قلبی به صورت هوشمند از طریق سامانه جامع بازرسی محاسبه میگردد .
در همین راستا ، به منظور محاسبه کامل خطرسنجی ؛ نیاز به ورود  اطلاعات مربوط به " قند ناشتای خون " و" کلسترول خون   " میباشد و در صورت عدم ورود اطلاعات ، بخش خطر سنجی محاسبه نخواهد شد .
به پیوست تصویر ماتریس نحوه محاسبه خطر قلبی ارسال می گردد .

پس از ورود اطلاعات مربوط به معاینه شونده ، دکمه اضافه کردن را انتخاب نمائید .

در فرم ثبت اطلاعات معاینات شغلی ، اطلاعات مربوط به معاینات ، معاینه شونده مورد نظر نمایش داده میشود ، در صوت اسکرول کردن فرم مربوطه به سمت چپ ، اطلاعات مربوط به خطر سنجی بیماری های قبلی که به صورت " هوشمند " توسط سیستم محاسبه گردیده است ، مشاهده میشود .

توجه:همکاران گرامی توجه داشته باشند که این بخش در معاینات " بدو استخدام " لحاظ نخواهد شد .

جهت دریافت فایل راهنماو کسب اطلاعات بیشتر دراین خصوص بهسامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار  مراجعه نمایید