با استفاده از نرم افزار استعلام، می توانید کارت های بهداشت صادر شده در دفاتر پیشخوان و مراکز بهداشتی در مانی و همچنین گواهی های صادر شده در آموزشگاه های اصناف را استعلام نمایید.

سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار

قابل توجه همکاران محترم سلامت محیط:

نرم افزار اندروید استعلام کارت بهداشت و گواهینامه آموزش بهداشت اصناف

1- استعلام در وضعیت آفلاین با استفاده از بارکد دو بعدی (مخصوص کارت های بهداشت صادر شده در دفاتر پیشخوان و گواهی های صادر شده در آموزشگاه های اصناف)

2-استعلام در وضعیت آنلاین که با استفاده از شماره ملی متقاضی، میتوانید وضعیت کارت بهداشت و گواهی آموزش بهداشت شخص را استعلام نمایید. (کلیه کارت های صادر شده در دفاتر پیشخوان و مراکز بهداشتی درمانی و گواهی های صادر شده در آموزشگاه های اصناف)

از جمله امکانات جدید نرم افزار، نمایش وضعیت انقضای کارت ها و گواهی ها، در صورت اتمام تاریخ می باشد.

جهت دریافت فایل راهنمای مربوطه وکسب اطلاعات بیشتر دراین خصوص بهسامانه جامع مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار  مراجعه نمایید