برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی و خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی وثبت آن در سامانه جامع بازرسی

روز شبنه مورخ21 آبان ماه 1397 ودر راستای صیانت از نیروی کار و ارتقای شاخص های سلامت شغلی و جهت پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری های غیر واگیر و استفاده از پتانسیل مراکز ارائه دهنده خدمات معاینات سلامت شغلی ، برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی و خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی با حضور بیش از 100نفر از  ،کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تابعه  و کارشناسان شاغل در شرکت های ، کارخانجات و بیمارستان های حوزه شهرستان کرمانشاه وکارشناسان ستادی واحد سلامت حرفه ای وپزشکان دارای مجوز معاینات سلامت شغلی در محل سالن همایش های مرکز بهداشت برگزار گردید.
در ابتدای این برنامه آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شهرستان کرمانشاه ضمن خیر مقدم حضار ، به معرفی اهداف برنامه و سند کاهش بیماریهای غیر واگیر در برنامه معاینات سلامت شغلی و چگونگی انجام خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی درمعاینات سلامت شغلی پرداخت.
ایشان اظهار داشت ، پزشکان محترم دارای مجوز انجام معاینات سلامت شغلی درهنگام انجام معاینات مذکور به استناد دستورالعمل مربوطه ، ملزوم به  ارجاع شاغلین به آزمایشگاه جهت تعیین قندخون ناشتا و کلسترول تام به منظور انجام خطر سنجی بیماریهای قلبی وعروقی  می باشند
وی درادامه گفت: برنامه خطر سنجی بیماریهای قلبی وعروقی با هدف شناسایی میزان احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی وعروقی در 10 سال آینده و با ارائه خدمات آزمایشگاهی همانند تست قند خون وکلسترول  وسایر عوامل خطر در کلیه مراکز وخانه های بهداشت برای افراد مراجعه کننده بالای 30 سال  به صورت رایگان انجام میشود.

سپس آقای  دکتر خسروی  پزشک واحد پیشگیری و مبازره با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، ضمن مقایسه  وضعیت بیماری های غیر واگیردر ایران وجهان ، به تفسیر برنامه  خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی پرداخت.
در ادامه آقای مهندس بشارتی کارشناس واحد بهداشت حرفه ای و مسئول سامانه جامع مدیریت بازرسی این شهرستان، بر لزوم انجام برنامه معاینات سلامت شغلی مطابق دستورالعمل مرکز سلامت محیط وکار تاکید نمود.
سپس ایشان بصورت آنلاین و عملی کلیه مراحل ورود به سامانه جامع  مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار  ، نحوه دریافت فایل اکسل استاندارد معاینات سلامت شغلی از سامانه، تکمیل و آپلود فایل مذکور در سامانه و چگونگی صدور وچاپ گواهی انجام معاینات سلامت شغلی توسط پزشکانرا توضیح داده وبه سئوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.
 وی درادامه نحوه استفاده از صنــدوق پیـام سامانه جامع  مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار  ( را که جهت دریافت آخرین دستورالعمل وپیام ها وهمچنین ارسال ودریافت پیام ،  فایل و ...  بین پزشکان وکاربران سامانه کاربرد دارد ) را مفصلا" توضیح داد.

مطالب مرتبط:

مطالب مرتبط:کمپین خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان (شامل فیلم آموزشی ، پوستر ،بیلبورد ، استند و ....)

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 5

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 2

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 1برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 4

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 7

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 9

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 8

"  تصویر قسمت خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی"  از دستورالمعل ثبت سامانه معاینات سلامت شغلی:

قسمت خطر سنجی بیماریهای قلبی عروقی در دستورالمعل ثبت سامانه معاینات سلامت شغلی
برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 10برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 11

برنامه آموزشی در خصوص برنامه معاینات سلامت شغلی 6