اولین نشست مجمع خانه مشارکت مردم در مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل شد

درتاریخ 22 آبان ماه1397 وبا حضورمعاون  محترم فنی مرکز بهداشت ، نماینده  محترم معاونت اجتماعی ، نمایندگان محترم ادارات ، تشکل های مردمی و کارشناسان  محترم ستادی  اولین نشست  مجمع خانه مشارکت مردم درمرکز بهداشت  شهرستان کرمانشاه تشکیل گردید.
در این نشست پس از خیرمقدم توسط سرکارخانم  دکتر جوکار معاونت  محترم فنی مرکز بهداشت هدف از تشکیل این نشست را  توانمندسازی مردم جهت ارتقاء سلامت خود و جامعه بیان نمودند .ایشان وظیفه عمده مجمع خانه مشارکت مردم درسلامت را انتقال مطالبات سلامت محور به مدیران و انتقال پیام های سلامت به مردم دانستند.
در ادامه سرکار خانم اقبالی کارشناس مسئول سلامت خانواده شهرستان به  تشریح طرح توانمندسازی محلات شهری و روستایی تحت عنوان کانون سلامت محله پرداختند و کانون سلامت محله را نقطه آغاز مشارکت های ساختارمند مردمی سلامت معرفی نمودند و سپس بطور مفصل  به ساختار وظایف ، اهداف  و انتظارات طرح اجرایی  کانون سلامت محله و خانه مشارکت مردم پرداختند..
ودر ادامه اظهار داشتند طرح خانه مشارکت مردم را  ،درگیر شدن جامعه در ارتقای سلامت  دانسته  که طی آن  بین دولت و جوامع محلی در زمینه برنامه ریزی، اجرا و کاربرد فعالیت های سلامت محور شراکت به وجود می آید تا موجبات افزایش خود اتکایی و کنترل اجتماعی را فراهم آورددر در پایان جلسه  رای گیری وبا  انتخاب اعضای شورای مشارکت مردمی،جناب آقای  سید یحیی میرعباسی  مدیر سازمان دانش آموزی شهرستان کرمانشاه بعنوان  رئیس شورا خانه مشارکت مردمی  از میان اعضاء انتخاب گردیدند.

نشست مجمع خانه مشارکت مردم