اخبار

جلسه آموزشی جهت صنف رستورانها و چلو کبابیها برگزار گردید

نظر به اهیمت رستورانها و چلوکبابی ها در ارِائه غذای سالم به مردم و لزوم رعایت قوانین و دستور العمل های بهداشتی در این صنف، در تاریخ 18 آذر ماه 1397 توسط واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه جهت 80 نفر از متصدیان صنف رستوران و چلو کبابی ها با همکاری اتحادیه مربوطه جلسه ای آموزشی تشکیل گردید.

در این جلسه آقای مهندس ستار محمدی در خصوص رعایت اصول بهداشت محیط شامل  بهداشت فردی – بهداشت مواد غذایی – بهداشت ساختمان و ابزار و تجهیزات با تاکیید بر عدم استفاده از مواد غیر مجاز _( نمک غیر تصفیه – اسانس و رنگ و...) مطالب لازم را ارایه دادند.

 

جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
جلسه رستورانها و چلوکبابی ها
4

۲۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید