با توجه به افزایش جمعیت، گسترش شهرها و توسعه شهرنشینی، افزایش تعداد و تنوع صنایع آلوده کننده به علت پیشرفت علم و تکنولوژی، آلودگی منابع آب، آلودگی خاک و محصولات غذایی و مسایل و مشکلات ناشی از آن ، حفظ سلامت بشر از اهمیت زیادی برخوردار شده است.یکی از مواردی که در سلامت افراد جامعه دخالت دارد، فروشگاههای بزرگ مراکز تهیه وعرضه مواد غذایی می باشدلذا این مراکز و اماکن باید معیارهای لازم بهداشتی را داشته باشند.
در همین راستا در تاریخ سوم دی ماه 1397 و با حضورتعداد 40 نفر از مدیران و کارکنان فروشگاههای بزرگ سطح شهر کرمانشاه جلسه ای آموزشی تشکیل گردید. در این جلسه آقای مهندس خدادادیان(کارشناس مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه) و آقای مهندس محمدی در خصوص آیین نامه های بهداشتی این مراکز , لزوم رعایت بهداشت مواد غذایی و اهمیت ترویج مصرف نمک های یدار و تصفیه شده واجتناب از مصرف نمک های تصفیه نشده این مطالبی بیان نمودند.