درتاریخ 7/6/89جلسه آموزشی تحت عنوان التور درمحل سالن همایشهای مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه جهت کارکنان ادارات مختلف برگزار گردید.

درتاریخ 7/6/89جلسه آموزشی تحت عنوان التور باهمکاری واحد آموزش سلامت ومبارزه با بیماریهای مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه درمحل سالن همایشها جهت کارکنان ادارات مختلف نظیر(شرکت نفت- دانشکده بهداشت-آموزش وپرورش نواحی-سازمان صدا وسیما-شهرداری-نهضت سوادآموزی-فوریتهای پزشکی-بیمارستان 520ارتش-دانشگاه رازی-هلال احمرو...)برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت آیات نورانی ومبارک قرآن کریم در ابتدای برنامه آقای دکتر خسروی در مورد راههای شناخت بیماری التور، پیشگیری ودرمان این بیماری سخنرانی نمودندودر ادامه برنامه آقای مهندس حدیدی در مورد نظام مراقبت بیماریها (التور-هاری-مننژیت و...) و آقای مهندس سهرابی در مورد بیماریهای منتقله از طریق آب وموادغذایی آلوده مطالبی را ارائه دادند. در پایان جلسه، با پرسش وپاسخ مدعوین خاتمه یافت .

کلاس آموزشی التور