اولین نشست آموزشی -توجیهی با محوریت لزوم راه اندازی کانون سلامت محله جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری کرمانشاه برگزار گردید.

khc
تشکیل کانون سلامت محله گامی اساسی در اجتماعی کردن سلامت است

به گزارش سرکار خانم اقبالی کارشناس مسئول  گروه سلامت خانواده با همکار ی معاونت محترم امور اجتماعی دانشگاه اولین نشست آموزشی - توجیهی با محوریت ضرورت راه اندازی کانون سلامت محله  جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری کرمانشاه  و کارشناس مسئولان آموزش سلامت شهرستان های استان در تاریخ 9بهمن ماه1397 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا جناب آقا ی دکتر نوری معاون  محترم اجرایی مرکز بهداشت ضمن خیر مفدم به مدعوین به بیان اهداف جلسه پرداختند  ودر ادامه خانم اقبالی در خصوص  بیان عوامل تاثیر گذار بر سلامت صحبت نموده و سپس جناب آقای دکتر سمیعی  رئیس محترم اداره همکاری های بین بخشی توسعه پایدار معاونت اجتماعی در خصوص نحوه ی استقرار کانون های سلامت محله در مراکز خدمات جامع سلامت با بهره گیری از ظرفیت های موجود در شبکه بهداشت و درمان سخنان مبسوطی را ارائه نمودند در ادامه جلسه سرکار خانم سیابانی مسئول محترم مرکز خدمات جامع  سلامت جعفرآباد گزارشی از نحو ه ی  شکل گیر کانون سلامت محله جعفرآباد را تشریح نمودند و در پایان  جلسه سرکارخانم دکتر شاه آبادی مدیرگروه محترم آموزش سلامت معاونت بهداشتی  به جمع بندی  مطالب  و انتظارات برنامه به شرح ذیل پرداختند.

1. بهر ه گیری از ظرفیت سفیران سلامت فعال، داوطلبین سلامت و گروه های خودیار درکانون سلامت محلات بعنوان اعضای اصلی
2. استقرار و راه اندازی کانون سلامت محله تا پایان بهمن ماه سال 1397 در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری تابعه شهرستان و تعیین  دبیر و جانشین دبیر کانون های سلامت محلات
3. برگزاری جلسات   مجمع  سلامت محلات در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری بصورت ماهیانه

نشست کانون سلامت محله