برگزاری جلسه جهت متصدیان اماکن بین راهی

khc

با عنایت به اینکه عملکرد واحدهای مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی  مستقیماً در سلامت افراد جامعه موثر است.آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی،پیش نیاز تولید غذای سالم و ایمن است . در همین راستا و با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش فعالیت این مراکز در تاریخ 27 بهمن ماه 1397 جهت 50نفراز متصدیان اماکن بین راهی  توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه جلسه ای آموزشی برگزار گردیدو و در این جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط و آقای ستار محمدی کارشناس بهداشت محیط مطالبی بیان کردند.

درحاشیه این جلسه و به مناسبت هفته ملی سلامت مردان (با همکاری واحد سلامت خانواده و  واحد سلامت محیط ، مرکزبهداشت کرمانشاه)  جهت  متصدیان اماکن بین راهی ،   جناب آقای سعیدی درخصوص نامگذاری هفته سلامت مردان وشعارهفته "  مردان فعل تر ، مردان سالم تر " ، اهمیت سلامت مردان به عنوان نیمی ازجمعیت کشور و  نقش فعالیت بدنی در تامین سلامت مردان وخانواده  ودر نهایت سلامت جامعه  واهمیت فعالیت بدنی درپیشگیری ازبیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، فشارخون ، افسردگی و....... مطالبی را آموزش دادند.

مراکز تهیه ،توزیع و  4
مراکز تهیه ،توزیع و  3