برگزاری جلسه آموزشی ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی به مناسبت هفته سلامت مردان

به گزارش کارشناس برنامه میانسالان در مورخه 6 اسفند 1397 جلسه آموزشی ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی  به مناسبت هفته ملی سلامت مردان با حضور جناب آقای دکتر سروش ریاست محترم بیمارستان امام رضا(ع)، جهت  مراقبین سلامت مرد پایگاه شهری و کارشناسان مرد مراکز روستایی شهرستان کرمانشاه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزارشد.
ابتدا خیر مقدم و هدف از برگزاری جلسه توسط سرکار خانم گرشاسبی کارشناس برنامه میانسالان درخصوص نامگذاری هفته سلامت مردان و شعار هفته " مردان فعال تر ، مردان سالم تر " ، اهمیت سلامت مردان به عنوان نیمی ازجمعیت کشور و  نقش فعالیت بدنی در تامین سلامت مردان و خانواده  و اهمیت فعالیت بدنی درپیشگیری ازبیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، فشارخون ، افسردگی و....... مطالبی ارائه گردید، سپس در ادامه مطالب آموزشی در خصوص ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی توسط جناب آقای دکتر سروش بیان گردید. در پایان جلسه نیز حرکات نرمشی توسط مدعوین انجام گردید.

جلسه آموزشی ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی 3

جلسه آموزشی ایمنی و استاندارد در فعالیت های ورزشی 1