​​سازمان جهانی بهداشت، شعار روز جهانی بدون دخانیات سال 1398را با عنوان "اجازه ندهید دخانیات، نفس شما را بگیرد "

khc
شعار ملی "اماکن عمومی بدون دخانیات، حق شهروندی"

هر سال روز 31 ماه می میلادی به عنوان روز جهانی بدون دخانیات در نظر گرفته می شود.

هر ساله به مناسبت  روز جهانی بدون دخانیات، 31 ماه می ، اقدامات و فعالیت های گسترده ای در سطح کشور  با همکاری ارگان های ذیربط به منظور حمایت طلبی برای اجرای سیاست های موثر بر کاهش مصرف دخانیات و ارتقای سطح آگاهی عمومی به ویژه جوانان و نوجوانان نسبت به مضرات استعمال دخانیات انجام می پذیرد.

سازمان جهانی بهداشت، شعار روز جهانی بدون دخانیات سال 1398را با عنوان "اجازه ندهید دخانیات، نفس شما را بگیرد " (DON’T LET TOBACCO TAKE YOUR BREATH AWAY)" اعلام کرده است.

بنابر اعلام وبدا، بر همین اساس از ۲۵ تا ۳۱ خرداد ماه ۹۸ به عنوان هفته ملی بدون دخانیات با شعار ملی "اماکن عمومی بدون دخانیات، حق شهروندی" تعیین و عناوین زیر به عنوان شعارهای ایام هفته در نظر گرفته شده است:

۱. شنبه ۲۵ خرداد ۹۸ " نمایندگان مجلس، حامی قوانین کنترل دخانیات"
۲. یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸ " مطالبه گری مردم برای جامعه عاری از دخانیات"
۳. دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸  "ورزش و تفریحات سالم برای دوری از دخانیات"
۴. سه شنبه ۲۸ خرداد ۹۸  "ریه سالم با دوری از دخانیات"
۵. چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸  "نقش رسانه در ترویج فرهنگ کنترل دخانیات"
۶. پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸  "ساماندهی عرضه مواد دخانی ضامن اجرای قوانین"

۷. جمعه ۳۱ خرداد ۹۸  "آموزه های دینی در برابر دخانیات"

مطالب مرتبط:
کمپین
اجازه ندهید دخانیات نفس شما را بگیرد

درباه هفته ملی بدون دخانیات از (پایگاه اطلاع رسانی وبدا)