جلسه بهداشت محیط با موضوع دفاتر پیشخوان در تاریخ 25 تیر ماه1398

khc
دراین جلسه موضوع واگذاری صدور کارت بهداشت اصناف به دفاتر پیشخوان دولت مطرح گردید

در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و تأمین سلامت، ایمنی و بهداشت مواد غذایی،کارت بهداشت برای متصدیان و کارکنان مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی ،آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی پس از انجام معاینات پزشکی و آزمایشات غربالگری صادر می شود. تاکنون با توجه به تعدد و تنوع مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی که به نحوی با سلامتی جامعه در ارتباط است و تعداد کثیر شاغلین دست اندر کار در مراکز مذکور بخش قابل توجهی از ساعات کاری کارشناسان به فرایند صدور کارت اختصاص می یابد.از این رو واگذاری صدور کارت بهداشت اصناف به دفاتر پیشخوان دولت در کوتاه کردن فرایند، دسترسی بیشتر مردمی و تکریم ارباب رجوع و آزاد سازی ساعات کاری کارشناسان برای انجام فعالیت های نظارتی و بازرسی نقش بسیار موثری خواهد داشت.
در همین راستا در تاریخ سه شنبه مورخه25 تیرماه1398جلسه ای با همین موضوع  جهت پرسنل بهداشت محیط در سالن همایش مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
در این جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط و کارشناسان معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت مطالبی بیان کرد.

جلسه واگذاری صدور کارت بهداشت اصناف به دفاتر پیشخوان دولت
جلسه واگذاری صدور کارت بهداشت اصناف به دفاتر پيشخوان دولت