هفته ازدواج (18-12 مردادماه سال 1398 )

khc
شعار هفته ازدواج " ازدواج آسان "
ضمن تبریک دوازدهم مرداد، مصادف با اول ذی الحجه،سالروزازدواج حضرت علی(ع)وحضرت فاطمه (س) بدین مناسبت و با هدف ترویج ازدواج سالم در جوانان بر مبنای ابلاغ سیاست های کلی جمعیت، هفته ازدواج ازتاریخ 12 الی 18مردادماه برگزار می شود.فعالیت‌های این هفته با شعار " ازدواج، آسان " بامشارکت کلیه ذینفعان درون وبرون سازمانی، اجرا خواهد شد.
اهداف برگزاری روز و هفته ازدواج
- حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی خود و حیطه هایی که باید به آن توجه کنند.
- آگاه سازی اجتماعی در خصوص سیاست های ابلاغی توسط مقام معظم رهبری
- آگاهی سازی به خانواده ها در مورد حیطه های اولویت دار سلامت جوانان در امر ازدواج و چگونگی درخواست دریافت خدمات در این حیطه ها
- انجام مشاوره در مراکز خدمات جامع سلامت در خصوص ازدواج سالم و پایدار و مهارتهای زندگی جهت جوانان تحت پوشش
- آگاهی رسانی خانواده ها در مورد حیطه های اولویت دار سلامت جوانان درامرازدواج و چگونگی دریافت خدمات در این حیطه ها
مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص اجرای برنامه های این هفته گفت : طبق هماهنگی های بعمل آمده وهمچون سالهای گذشته، برنامه های آموزشی ومشاوره‌ای مورد نیاز جوانان، توسط مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت شهرستان انجام خواهد شد.
- برگزاری جلسات هماهنگی برنامه های هفته ازدواج در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی جهت مراقبین سلامت و بهورزان
- برگزاری جلسات آموزشی و با استفاده از منابع آموزشی (کتاب های ارسالی) جهت گروه هدف (جوانان ، خانواده ها و نیز سفیران سلامت) در مراکز خدمات جامع با هماهنگی کانون های سلامت محله و مراکز تجمع جوانان
- آموزش و مشاوره جوانان با رویکرد همسرگزینی مناسب و ازدواج سالم
- برگزاری نمایشگاه و همایش در فرهنگسراهای سطح شهر (کوثر، شهر و گل نرگس ) با همکاری شهرداری ، مرکز بهداشت شهرستان ومراکز خدمات جامع سلامت گلستان، مرصاد،حاج سرابی،ولیعصر، حاج سارابی،شهیدسوری،پردیس ،حاج منصوبی و حاج افغانیان
- توزیع محصولات فرهنگی بین جوانان (بروشور، پمفلت، کتابچه و....)
در این راستا جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص بزرگداشت هر چه بهتر این ایام با مسئولین واحدهای ستاد مرکز بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت در مورخه 3 مرداد ماه1398در محل دفتر معاونت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

هفته ازدواج