کارگاه آموزشی مدیریت فضای مجازی در خانواده برگزار گردید

khc
این برنامه آموزشی با هدف بررسی تاثیر رسانه‌های نوین بر خانواده و جوانان، تبیین جایگاه فضای مجازی، اهمیت اینترنت پاک، اعتیاد به فضای مجازی و ‌حریم خصوصی در فضای مجازی برگزار شد

در تاریخ بیست و یکم شهریور 98 کارگاه  آموزشی مدیریت فضای مجازی در خانواده با هدف بررسی تاثیر رسانه‌های نوین بر خانواده و جوانان، تبیین جایگاه فضای مجازی، اهمیت اینترنت پاک، اعتیاد به فضای مجازی و ‌حریم خصوصی در فضای مجازی با حضور کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان  برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین افشار مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه به ضرورت شناخت خطر و آسیب‌شناسی رسانه‌ای و فضای مجازی در سه حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: این آسیب‌ها تقریبا در همه جای دنیا مشترک بوده و هر کشوری به اقتضای فرهنگ خود، راهکارهایی برای آن ارائه کرده است و خانواده های ایرانی نیز باید با مدیریت صحیح در فضای مجازی، ابعاد گسترده تاثیرگذاری در اقتصاد، فرهنگ، سلامت، امنیت و... را پوشش بدهند.

برنامه آموزشی مدیریت فضای مجازی

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۲۹