جلسه درون و برون بخشی هفته ملی کودک

khc
جلسه درون و برون بخشی هفته ملی کودک سال1398 جهت مسئولین مراکز ونمایندگان بیمارستانهای دوستدار کودک وادارات کرمانشاه برگزار گردید.

در تاریخ یازدهم مهر ماه 1398 جلسه هفته ملی کودک جهت مسئولین مراکز ونمایندگان بیمارستانهای دوستدار کودک وادارات در سالن همایش مرکز بهداشت برگزار گردید.جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغازوسپس سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول برنامه کودکان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در خصوص اهمیت این قشر از جامعه و بزرگداشت هفته کودک با شعار "آینده را باید ساخت" با رویکرد ارتقاء تکامل ابتدای کودکی و با تاکید بر بازی و تحرک فیزیکی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان کودکان سخنانی ایراد نمودند.پس از تبادل نظر فعالیتهای پیشنهادی مطرح و مصوبات جلسه تعیین گردید. ومقرر گردید جهت هرچه با شکوهتر برگزارشدن مراسمات هفته مذکور ازتوان کلیه ادارات ،بیمارستانهای دوستدار کودک ومراکز خدمات جامع استفاده گردد .

جلسه درون و برون بخشی هفته ملی کودک
جلسه درون و برون بخشی هفته ملی کودک 1