اولین نشست مجمع سلامت محله منطقه دو شهرداری شهرستان کرمانشاه برگزار گردید

khc
اولین نشست مجمع سلامت محله منطقه دو شهرداری با حضور نمایندگان ادارات در تاریخ 15 بهمن ماه 1398 در مرکز خدمات جامع سلامت امام خمینی (ره) برگزار گردید.

در این جلسه خانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده ضمن خیر مقدم به مدعوین  به نقش  کانون سلامت محله  و ضرورت تشکیل مجامع سلامت محله  پرداختند. سپس آقای حاتمی دبیر کانون سلامت محله جعفرآباد در زمینه  اقداماتی که توسط کانون با همکاری ادارات  منطقه انجام گرفته : شامل نصب چراغ سلامت محله جعفرآباد در زمینه  اقداماتی که توسط کانون با همکاری ادارات  منطقه انجام گرفته : شامل نصب چراغ قرمز در چهارراه جعفرآباد ، ساماندهی ضایعات مرغ زنده ، آموزش دانش آموزان در خصوص تفکیک زباله ، کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری ، جلب  حمایت  مشاغل محلی  در بسیج ملی فشارخون  صحبت نمودند. در ادامه آقایان قادری ، موحد و طیمزی دبیران کانون سلامت منطقه دو شهرداری به بیان مشکلات احصاء شده از محلات پرداختند. سپس جناب آقای چراغی قائم مقام شهرداری منطقه دو در زمینه چالش های شهرداری در راستای مشکلات مطرح شده از جانب کانون های سلامت بصورت مبسوط صحبت نمودند در ادامه جلسه  سرکار خانم محمدی کارشناس بیماریها در خصوص  ماهیت ویروس کرونا نحوه ی انتقال و راه های پیشگیری از آن  مطالب جامعی را ارائه نمودند. در ادامه نمایندگان اداره بهزیستی ، دفتر تسهیل گری و کلانتری محله به بیان  نقطه نظرات خود  جهت رفع مشکلات منطقه پرداختند و سپس سرکار خانم فتاحی عضو کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی  به  تشکیل کارگروه های تخصصی  و تقسیم کار میان ساکنان داوطلب  تاکید داشتند و ایجاد هم افزایی میان مردم و بخش دولتی  و سازمان های مردم نهاد را یک ضرورت بیان نمودند.در پایان جلسه آقای دکتر صمیمی رئیس اداره توسعه پایدار کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی  به سهم مشارکت مردم در رفع مشکلات محله اشاره نمودند و وظیفه اصلی کانون ها را بهره گیری از ظرفیت محلی جهت جل معضلات محله دانستند.

کرونا 6
کرونا 5