تشکیل مجمع سلامت محله منطقه یک در محل فرهنگسرای کوثر

khc
درتاریخ بیست و یکم بهمن ماه 98جلسه مجمع سلامت محله منطقه یک درمحل فرهنگسرای کوثر با حضور دبیر کانون های مناطق یک ،مدیر آموزشگاه بهداشت اصناف ، مدیران مدارس و نمایندگان سازمان های مردم نهاد برگزار گردید .

در ابتدای جلسه خانم اقبالی مسئول سلامت خانواده ضمن خیر مقدم به مدعوین در زمینه اهمیت تشکیل کانون سلامت محله و نقش مشارکت اجتماعی درارتقای سواد سلامت جامعه صحبت نموده و سپس سرکارخانم چمچمال کارشناس سلامت خانواده در خصوص تاریخچه و را ه های انتقال و پیشگیری بیماری کرونای جدید بصورت مبسوط مطالبی را ارائه نمودند. در نهایت مقرر گردید از ظرفیت سازمان های مردم نهاد، آموزشگاه بهداشت اصناف و ادارات محلی جهت اطلاع رسانی در زمینه بیمار ی کرونای جدید استفاده گرددو سایت مرکز بهداشت به منظور ارتقای سواد سلامت جامعه به مدعوین معرفی گردید.
کانون محلات