اخبار

برگزاری کارگاه جهت متصدیان رستورانهای بین راهی در خصوص کرونا ویروس جدید

khc
با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و نیز به منظور بالا بردن اطلاعات متصدیان در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در مورخ 23 بهمن ماه 1398 در سالن همایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه جهت متصدیان اماکن بین راهی جلسه آموزشی تشکیل گردید.

با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و اهمیت تشدید نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نیز به منظور بالا بردن اطلاعات متصدیان در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا ویروس در مورخ 23 بهمن ماه 1398 در سالن همایش مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حضور 30 نفر از متصدیان اماکن بین راهی جلسه آموزشی تشکیل گردید.در این جلسه آقای مهندس ستار محمدی کارشناس بهداشت محیط در خصوص آیین نامه ماده 13 اماکن بین راهی مطالبی بیان نمودند در ادامه مهندس بیگلری به مناسبت هفته سلامت مردان با شعار (محیط کار سالم و کارکنان سالم )در خصوص  ارگونومی کار و عوامل فیزیولوژیک و بیولوژیک محیط کار به ارایه اموزش پرداختند و در ادامه اقای رحمانی کارشناس بیماری ها در خصوص بیماری کرونا ویروس و راههای پیشگیری  از آن مطالبی را اموزش دادند.

 

کرونا 5
کرونا 4
کرونا 3
کرونا 1

 

 

۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۵۳
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید