اخبار

جلسه آموزشی متصدیان کارگاههای قنادی سطح شهر

khc
واحد بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه جلسه آموزشی جهت متصدیان کارگاههای قنادی سطح شهر برگزار نمود.

منظوراز بهداشت برقراری و یا ایجاد دگرگونی در بینش و رفتار افراد و گروه هاست به طوری که زندگی سالمتری را ایجاد نماید.با عنایت به اینکه عملکرد واحدهای مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله قنادیها، در سلامت افراد جامعه موثر است.آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی،پیش نیاز تولید غذای سالم و ایمن است . در همین راستا و با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش فعالیت کارگاههای قنادی ، واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در تاریخهای بیست هفتم و بیست و هشتم بهمن ماه 98 جهت 130نفراز متصدیان کارگاههای قنادی سطح شهرکرمانشاه جلسه ای آموزشی برگزار نمود. دراین جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط و آقای مهندس ستار محمدی کارشناس بهداشت محیط مطالبی بیان کردند.درحاشیه این جلسه و به مناسبت هفته ملی سلامت مردان  اقای مهندس بیگلری  درخصوص کنترل عوامل بیولوژیکی شیمیایی و ارگونومیک محیط کار مطالبی بیان نمودند ودر ادامه کارشناسان واحد بیماری ها در خصوص راههای مقابله با کرونا ویروس مطالبی  برای متصدیان بیان نمودند.

محیط 9
محیط 8
محیط 6
محیط 5
محیط 4
محیط 3
محیط 2
محیط 1

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۰۶
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید