منظوراز بهداشت برقراری و یا ایجاد دگرگونی در بینش و رفتار افراد و گروه هاست به طوری که زندگی سالمتری را ایجاد نماید.با عنایت به اینکه عملکرد واحدهای مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله قنادیها، در سلامت افراد جامعه موثر است.آگاهی از اصول ایمنی مواد غذایی،پیش نیاز تولید غذای سالم و ایمن است . در همین راستا و با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش فعالیت کارگاههای قنادی ، واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان در تاریخهای بیست هفتم و بیست و هشتم بهمن ماه 98 جهت 130نفراز متصدیان کارگاههای قنادی سطح شهرکرمانشاه جلسه ای آموزشی برگزار نمود. دراین جلسه آقای مهندس خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط و آقای مهندس ستار محمدی کارشناس بهداشت محیط مطالبی بیان کردند.درحاشیه این جلسه و به مناسبت هفته ملی سلامت مردان اقای مهندس بیگلری درخصوص کنترل عوامل بیولوژیکی شیمیایی و ارگونومیک محیط کار مطالبی بیان نمودند ودر ادامه کارشناسان واحد بیماری ها در خصوص راههای مقابله با کرونا ویروس مطالبی برای متصدیان بیان نمودند.