برگزاری جلسه بین بخشی هفته ملی سلامت مردان

khc
جلسه بین بخشی هفته ملی سلامت مردان سال 1398 با حضور معاونت های دانشگاه علوم پزشکی ونمایندگان ادارات در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
در تاریخ بیست ونهم  بهمن ماه 1398 جلسه بین  بخشی هفته ملی سلامت مردان با حضور معاونت های دانشگاه علوم پزشکی ونمایندگان ادارات در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.در این جلسه جناب آقای دکتر طلوعی ، ریاست مرکز بهداشت ، ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص اولویت سلامت مردان به عنوان نیمی از جمعیت و لزوم ارتقاء شاخص امید به زندگی در آنان صحبت نمود. در ادامه سرکار خانم  سهرابی ، کارشناس مسئول برنامه میانسالان معاونت بهداشتی ، در خصوص هفته ملی سلامت مردان با شعا ر " محیط کار سالم ، کارکنان سالم " با رویکرد ترویج محیط کار سالم برای سلامت وتندرستی مردان سخنانی ایراد نمودند .پس از بررسی وتبادل نظر پیرامون روز شمار هفته فعالیتهای پیشنهادی مطرح ومصوبات جلسه تعیین گردید ومقرر شد جهت هرچه با شکوه تر برگزار شدن مراسمات هفته مذکور از توا ن کلیه ادارات و مراکز خدمات جامع سلامت استفاده گردد.
خانواده  5
خانواده  4