برگزاری جلسه آموزشی کرونا ویروس جهت نمایندگان آموزشی،مسئولین روابط عمومی وانجمن های دانشجویی دانشگاههای پزشکی وغیرپزشکی،نواحی سه گانه آموزش وپرورش ومنطقه ماهیدشت

khc
درمورخه سی ام بهمن ماه1398 جلسه آموزشی با موضوع بیماری کرونا ویروس جدید(2019) جهت 40 نفر از نمایندگان آموزشی،مسئولین روابط عمومی وانجمن های دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی وغیرپزشکی و مسئولین بهداشت و تندرستی نواحی سه گانه آموزش وپرورش ومنطقه ماهیدشت در محل سالن جلسات مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید .

در ابتدا آقای مهندس کاکاوندی کارشناس بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا ویروس 2019،علائم بیماری،راههای انتقال و پیشگیری از بیماری رابطور کامل توضیح دادند.در ادامه سرکارخانم اشرف آبادی کارشناس مسئول سلامت نوجوانان وجوانان ومدارس شهرستان درخصوص اجرای دستورالعمل ها وهماهنگ بودن دانشکده ها ونواحی آموزش وپرورش با مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه مطالبی راعنوان نمودند.درپایان محتوای آموزشی کرونا ویروس درغالب لوح فشرده به نمایندگان دانشگاهها تحویل گردید . در حاشیه جلسه در خصوص هفته سلامت مردان (7-1 اسفند) توسط خانم گرشاسبی مسئول برنامه میانسالان مطالبی عنوان گردید.
مدارس  4
مدارس  3