در طرح تشدید بازرسی های بهداشتی در خصوص مقالبه با کرونا 20 نانوایی متخلف پلمپ گردید.
بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با اشاره به تشدید بازرسی های بهداشتی در خصوص مقابله با کرونا در سطح تمامی اماکن عمومی و عرضه مواد غذایی گفت : نانوایی ها یکی از مراکز حساس در این زمینه هستند و باید با جدییت موارد بهداشتی را در مقابله با کرونا رعایت کنند . وی افزود: نانوایی ها ملزم هستند حتما هنگام برداشتن خمیر و آماده سازی آن از دستکش استفاده کنند و در طول کار نیز مرتب دستکش داشته و دست های خود را با آب و صابون بشویند. خدادادیان تصریح کرد فاصله نانوا با مشتری باید بیش از 1.5 متر باشد و پیشخوان مشتری باید دورتر از محل پخت قرار داده شود. وی افزود : هیچ نانوایی حق گرفتن پول نقد از مردم را ندارد و برای این کار باید شخص جدا گانه ای در نانوایی حضور داشته باشد. همچنین باید کارت خوان در نانوایی جهت استفاده از کارت موجود باشد. وی تصریح کرد : همچنین توری که نان بر روی آن قرار داده می شود باید روزانه با مواد گندزدا ( مواد سفید کننده ) شستشو داده شود.