پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

khc
دکتر طلوعی سالروز ولادت حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران و روز آزمایشگاه را بر تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.

فرارسیدن 30 فروردین، سالروز ولادت حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران و روز آزمایشگاه فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های فعالان این عرصه تقدیر بعمل آوریم. شما فعالان علوم آزمایشگاهی با ایجاد امکان تشخیص به موقع بیماری ها، افتخار آفرینان عرصه سلامت بوده که لحظه ای دست از تلاش برنداشته و می کوشید تا جامعه به سمت سلامت هر چه بیشتر پیش رود.در این ایام که شهرستان کرمانشاه  نیز همانند سراسر کشور، درگیر ویروس کرونا است، جامعه علوم آزمایشگاهی نیز نقش بسزایی در زمینه مبارزه با این ویروس ایفا کرده. بدون شک روز آزمایشگاه، روز سپاس از دیده بانان گمنام عرصه سلامت کشور است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند اینجانب ضمن قدردانی از زحمات و خدمات عزیزان علوم آزمایشگاهی، این روز را به یکایک شما عزیزان تبریک عرض نموده و برای آن عزیزان و خانواده گرامی آنها، سلامتی و سربلندی را آرزومندم.

آزمایشگاه