اخبار

بررسی امنیت غذا و تغذیه خانوارهای ایرانی در شرایط بحران ویروس کرونا

khc
این برنامه با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و انستیتو تحقیات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اجرا می گردد

یکی از پیامدهای زیانبار بهداشتی ، اجتماعی و اقتصادی پاندمی کووید - ۱۹ به خطر افتادن امنیت غذا و تغذیه در کشورهاست. براساس گزارش مورخ ۱۹ مارس ۲۰۲۰ کمیته امنیت غذایی جهان، این بیماری بر عرضه و تقاضای مواد غذایی هم به صورت مستقیم (تأثیر بر عرضه و تقاضای مواد غذایی) و هم غیرمستقیم (کاهش قدرت خرید و ظرفیت تولید و توزیع مواد غذایی ) بر ابعاد چهارگانه امنیت غذا و تغذیه (فراهم بودن ، دسترسی، مصرف و ثبات) تأثیر می گذارد .

لذا دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با همکاری انستیتو تحقیات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اقدام به بررسی تأثیر بیماری کووید- ۱۹ بر سیستم امنیت غذا و تغذیه خانوارهای ایرانی " نموده است. خواهشمنداست دستور فرمایید پرسشنامه ای که لینک آن در زیر است به نحو مقتضی در اختیار خانوارهای تحت پوشش آن معاونت به ویژه مناطق روستایی قرار گیرد. انتظار می رود از هر خانوار فقط یک نفر به نمایندگی از خانواده یک پرسشنامه را تکمیل کند تا پس از جمع آوری داده های مورد نیاز و ارسال گزارش آن به تفکیک استان ها برای سیاسگزاران امر غذا و تغذیه ، نسبت به طراحی و اجرای برنامه های حمایت اجتماعی - تغذیه ای برای جامعه ایرانی اقدام گردد.مهلت تکمیل پرسشنامه تا تاریخ اول تیر ماه 1399 در نظر گرفته شده است .

جهت ورود به سامانه"برنامه ملی مراقبت غذا وتغذیه  کشور "  لطفا" اینجا کلیک کنید

۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۲۸
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید