نشست رئیس مرکز بهداشت با مسئولان گروه های ستادی

khc
در مورخ 6 مرداد ماه 1399 جلسه مانیتورینگ روند پی گیری درمان مبتلایان به کووید -19 و نحوه ی آموزش سفیران سلامت در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار شد.

در نشست رئیس مرکز بهداشت با مسئولان گروه های ستادی ، نحوه ی مانیتورینگ روند پی گیری درمان مبتلایان به کووید -19 و نحوه ی آموزش سفیران سلامت بررسی شد. در این نشست که دوشنبه  6 مرداد 99 در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار شد، دکتر طلوعی  رئیس مرکز بهداشت ، با اشاره به‌ ضرورت پیگیری روند درمان 4-1 روزه مبتلایان به کووید 19  گفت: با نظارت دقیق برروند درمان 4-1 روزه بیماران مبتلا به covid-19 می توان پیش آگهی بیماری را پیش بینی نمود.لذا لازمست این شاخص بصورت منظم  توسط ناظرین با نظارت مسئولین مناطق  مورد رصد قرار گیرد. سپس خانم اقبالی گزارشی از روند پی گیری درمان 4-1 روزه مبتلایان به کووید 19 به تفکیک مراکز و پایگاه های شهری تا مورخ 99.5.4  را ارائه دادند.در ادامه  شرکت کنندگان  در خصوص  فرم ارزیابی  رصد شاخص 8442  نظرات خود را بیان نمودند سپس  دکتر طلوعی تاکید نمودند که فرم رصد برنامه می بایست به تفکیک  مناطق 8  گانه طراحی گردد.

نحوه ی آموزش سفیران سلامت با استفاده از نرم افزار

رئیس مرکز بهداشت در زمینه تجربیات دانشگاه های کشور درطراحی نرم افزار سفیر سلامت گفت : با توجه به پاندمی کووید 19 می بایست از تجربیات موفق دانشگاه ها در تولید نرم افزار جهت آموزش به سفیران سلامت الگو برداری نمود.در پایان جلسه در خصوص این تجربیات بحث و گفتگو انجام گرفت.