حضور کارشناس ترویج تغذیه با شیر مادر در استودیو سلامت به مناسبت هفته جهانی شیر مادر

khc
در روز دوشنبه سیزدهم مرداد ماه سال 99 سرکار خانم مریم اویسی کارشناس ترویج تغذیه با شیر مادر در استودیو سلامت حضور یافتند و در زمینه اهمیت تغذیه با شیر مادر در بحران مطالبی بیان نمودند.

در روز دوشنبه سیزدهم مرداد ماه سال 99 سرکار خانم مریم اویسی کارشناس ترویج تغذیه با شیر مادر در استودیو سلامت حضور یافتند و در زمینه اهمیت تغذیه  با شیر مادر در بحران ، خصوصا در زمان پاندمی  کووید- 19 ، باورهای اشتباه در شیردهی ( شروع مصرف شیر مصنوعی به عنوان یک عامل پیشگیری از ابتلا شیرخوار به  کرونا، قطع شیر مادر در مادران مبتلا و عدم ابتلا کودکان به کرونا)  صحبت نمودند. اویسی گفت : تاکنون موردی از انتقال ویروس کرونا از طریق شیر مادر به نوزاد مشاهده نشده است  همچنین در خصوص پروتکل های شیردهی در مادران مبتلا به ویروس کرونا ( قرنطینه خانگی ، استفاده از ماسک هنگام شیردهی ، شستشوی دست ها بمدت 20 ثانیه قبل ازشیردهی و رعایت بهداشت فردی و حمایت اطرافیان )آموزش های لازم را ارائه نمودند. درخاتمه از کلیه آحاد جامعه درخواست نمودند که در جهت حمایت از مادران شیرده تشریک مساعی داشته باشند.