شرکت رئیس مرکز بهداشت و مسئولین گروه های ستادی در وبینار نظارت بر پروتکل های بهداشتی آزمون سراسری و مراسم سوگواری محرم

در روز چهارشنبه مورخ 29 مرداد ماه 1399 در وبیناری که از سوی ریاست محترم دانشگاه دانشگاه جهت نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در آزمون سراسری و مراسم سوگواری محرم تشکیل شده بود رئیس مرکز بهداشت شهرستان به همراه معاون فنی و مسئولین گروه های ستادی شرکت نمودند.
در روز چهارشنبه 29 مرداد ماه 1399 در وبیناری که از سوی ریاست محترم دانشگاه دانشگاه جهت نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در آزمون سراسری و مراسم سوگواری محرم تشکیل شده بود رئیس مرکز بهداشت شهرستان به همراه معاون فنی و مسئولین گروه های ستادی شرکت نمودند.در این وبینار جناب آقای دکتر مرادی رئیس محترم دانشگاه اشاره ای به وبینار کشوری نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در برگزاری کنکور سراسری و ایام سوگواری محرم داشتند. ایشان تاکید بر نظارت دقیق بازرسان بهداشت محیط اجرای پروتکل های بهداشتی قبل و در حین برگزاری آزمون داشتند. دکتر مرادی با بیان اینکه پاندمی کرونا به معنای غفلت مدیران از سایر فعالیت ها نباید باشد بلکه  بایستی سایر فعالیت ها در حوزه مدیریتی بخصوص آموزش و پژوهش فعالیت های خود را از سرگیرند.دکتر مرادی ادامه داد مدیران شبکه ها بایستی  با فرمانداران ، ائمه جمعه و مسئولان هیئت های مذهبی جهت برگزاری مراسم عزاداری محرم تعاملات لازم را داشته باشند.و نقش ما در مراسم سوگواری محرم نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی می باشد. در ادامه ایشان تاکید بر نظارت برفعالیت مراکز منتخب را داشتند. وی بیان کرد : مدیران در صورت نیاز به افزایش تعداد این مراکز بایستی دقت نمایند که افزایش و توزیع آن در شهرستان متناسب باشد.

وبینار 4وبینار 5
وبینار 2