پیشگیری، مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در مدارس

آموزش دانش آموزان موضوعی نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت ،کودکان وقتی از مدرسه و فرصت های اساسی آموزشی مندرج در آن باز می مانند رفته رفته عواطف خود را نسبت به آموزش ،ارتباط با همسالان ،فرصت های بازی کردن و سایر فرصت هایی که برای رشد و تکامل آن ها لازم است را از دست خواهند داد . در حقیقت مدرسه فرصتی استثنایی برای رشد و ارتقای سلامت جسمی و روانی کودکان است و آن ها با ماندن در خانه ،همه ی این فرصت ها را از دست خواهند داد . با توجه به شیوع بیماری کرونا در جهان و با توجه به اینکه در حال حاضر وضعیت گسترش بیماری به گونه ای است که نمی توان گفت چه زمانی می توان به زندگی عادی برگشت و شاید بتوان گفت که این گونه زندگی با فاصله گذاری اجتماعی تا مدت ها به عنوان روش زندگی معمولی باید در نظر گرفته شود و همچنین به عنوان یک اصل کلی ، مدرسه باید باز باشد ولی اصل مهم تر این است که باید ایمن باشد و سلامتی دانش آموزان ،معلمان و کارکنان در حد اعلا مورد حراست قرار گیرد ، لذا به این منظور و برای پیشگیری ،مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس در مدارس جهت ارتقای آگاهی ،تصمیم گیری و اقدام در مدارس دستورالعمل های لازم جهت بهره برداری ارائه می گردد .

توصیه های بهداشتی پیشگیری از کرونا در مدارس

بازگشایی مدارس در شرایط کرونا

برای دریافت پوستر وبنر های آموزشی لطفا" اینجا کلیک کنید

مطالب مرتبط:   درباره کرونا ویروس جدید (کووید 19)  ( مطالب آموزشی ، دستورالعمل ها ، فیلم آموزشی و ....)