برگزاری جلسه آموزشی در خصوص "برخی از طرح های عملیاتی سال1399 واحد بهداشت حرفه ای

برگزاری جلسه آموزشی  در خصوص "برخی از طرح های عملیاتی سال1399 واحد بهداشت حرفه ای
دراین جلسه بر لزوم نظارت بر پیگیری جهت پیشبرد طرح ها مطابق برنامه عملیاتی تاکید گردید
درتاریخ 26 مرداد ماه ، برنامه آموزشی در خصوص " برخی طرح ها وبرنامه ای سال1399 واحد بهداشت حرفه ای  " جهت کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی،درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حفظ پروتکل های بهداشتی مربوط به پیشگیری از کرونا  و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا سرکار خانم مهندس عسگری  کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای مرکز بهداشت در رابطه با حوادث شیمیایی درمحیط کار، بهداشت پرتوها ، برنامه بهداشت کشاورزی وبرنامه عوامل اجرایی پسماند بحث نمود.و سپس مطالبی در خصوص نظارت بر سنجش عوامل زیان آور محیط کار در واحدهای تحت پوشش ارائه کرد.

درادامه سرکارخانم مهندس طهماسیان کارشناس بهداشت حرفه ای در خصوص " برنامه بازرسی هدفمند"  وچگونگی دست یابی به اداف این برنامه به بحث پرداخت.

جلسه بهداشت حرفه ای