برگزاری سومین جلسه برنامه ریزی آموزش غیر حضوری با حضور رئیس مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی

سومین جلسه برنامه ریزی آموزش غیر حضوری (LMS) با حضور آقای مهندس عباسی کارشناس HIS و دکتر طلوعی و مسئولان ستادی در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار گردید.

به گزارش مسئول اطلاع رسانی کرونا در تاریخ 24 شهریور ماه 1399جلسه ایی با حضور آقای مهندس عباسی کارشناس HIS مدیریت آمار معاونت آموزش به دعوت  جناب آقای دکتر طلوعی رئیس مرکز بهداشت شهرستان  و با حضور کارشناس مسئولان ستادی ، مدیر مرکز آموزش بهورزی به منظور آشنایی کارشناسان با روشهای آموزش غیر حضوری در دفتر ریاست برگزار گردید.در این جلسه مهندس عباسی در خصوص  نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاه ( نوید) و سامانه جامع برگزاری آزمون غیر حضوری بصورت مبسوط صحبت نمودند. مهندس عباسی گفت : سیستم های مدیریت یادگیری ( Learning Management System) یا (LMS ) زیرساخت کلیدی و ضروری برای استقرار و توسعه یادگیری الکترونیکی محسوب می شوند. این سیستم های نرم افزاری امور مربوط به کارگیری، ثبت نام، ‌مدیریت، پیگیری، ارزشیابی، ارائه برنامه ها، ‌برقراری تعامل بین فراگیران و محتوای برنامه و بین فراگیران و استادان را انجام می دهند. لذا یکی از الزامات "بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی" راه اندازی LMS کشوری با عنوان "نوید" (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی) بود.سپس ایشان در خصوص نحوه ی برگزاری آزمون ها بصورت مجازی صحبت نمودند. در ادامه ایشان بصورت مبسوط در زمینه نرم افزارهایی که به سادگی می توانند یک سیستم وب کنفرانس منبع باز برای یادگیری آنلاین باشند صحبت نمودند. مهندس عباسی اظهار داشت :  هدف از راه اندازی آنها دسترسی آسان فراگیر  به آموزشهای آنلاین باکیفیت است.و با  استفاده از این سامانه ها می توان ، به سادگی  گزارش حضور و غیاب کلاسهای خود را بصورت زنده مشاهده نمود.و همچنین امکان میزان استفاده کاربران از امکانات سیستم مانند تصویر و صدا فراهم شده است.بطوریکه با قابلیتهای این سامانه می توان به سادگی امکان به اشتراک گذاری صدا، تصویر، اسلاید و حتی صفحه نمایش را برای کاربر فراهم نمود. در ادامه دکتر طلوعی به تشریح گروه های هدف آموزش در مرکز بهداشت پرداختند. دکتر طلوعی گفت : در شرایط پاندمی کووید 19 یکی از چالش های سیستم ، آموزش غیر حضوری سفیران سلامت می باشد . سپس شرکت کنندگان در این زمینه با هم به بحث و گفتگو پرداختند.

LMS 1