برگزاری مراسم تشییع مدافع سلامت

در مورخه 19 مهر ماه 99 مراسم تشییع مدافع سلامت شادروان محمد رضا عزیزی کارشناس واحد آمار و فناوری اطلاعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

مراسم تشییع مدافع سلامت شادروان محمد رضا عزیزی کارشناس واحد آمار و فناوری اطلاعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه شنبه 19 مهر ماه ، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و با حضور معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی و همکاران این مدافع  والامقام در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد. در این مراسم دکتر شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه و دکتر طلوعی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بطور جدا گانه در گذشت این همکار را به خانواده داغدار ایشان و همکاران تسلیت گفتند. پیکر این عزیز پس از برگزاری مراسم با شکوه تشییع و وداع همکارانش، درگلزار شهدای احمد بن اسحاق سرپل ذهاب به خاک سپرده شد.

پیام معاون بهداشت وزارت بهداشت به مناسبت درگذشت یکی از کارکنان حوزه بهداشت کرمانشاه

مراسم فاتحه  9
مراسم فاتحه  7