تشکیل چهارمین جلسه درون بخشی بسیج ملی مرحله چهارم کرونا ( طرح مراقبت محله محور)

در تاریخ 26 آبان ماه 1399 چهارمین جلسه درون بخشی مرحله چهارم بسیج ملی کرونا با حضور آقای دکتر طلوعی و مسئول گروه های گسترش ،گروه آموزش ،سلامت خانواده و کارشناس گروه فناوری در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار گردید.

در تاریخ 26 آبان ماه 1399 چهارمین جلسه درون بخشی مرحله چهارم  بسیج ملی کرونا با  حضور جناب آقای دکتر طلوعی و مسئول گروه های گسترش ،گروه آموزش ،سلامت خانواده و کارشناس گروه فناوری  در دفتر ریاست برگزار گردید.در ابتدای جلسه آقای مهندی رستمی پور گزارشی ازجلسه برون بخشی با بسیج جامعه پزشکی را ارائه دادند. مهندس رستمی پور گفت براساس تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با سازمان بسیج مقرر گردید با همکاری سازمان بسیج ، تشدید نظارت ها بر پروتکل های بهداشتی ، قرنطینه خانگی و رهگیری هوشمند ، تست گسترده، آموزش و اطلاع رسانی و حفاظت از گروه های آسیب پذیر ، تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری انجام گیرد. سپس  آقای دکتر طلوعی به اصل آموزش و اطلاع رسانی در این طرح  تاکید فراوان داشتند. دکتر طلوعی گفت : بایستی کار گروه آموزش و اطلاع رسانی اقدام به تدوین برنامه عملیاتی نموده و جلسات مستمر درون بخشی جهت پیشبرد برنامه تشکیل شود.همچنین ایشان بر ضرورت آگاه سازی خانواده ها از طریق  بستر کانال شاد ویژه دانش آموزان تاکید فراوان داشتند.