بازرسی و نظارت بر رعایت الزامات سلامت محیط و کار در واحدهای صنفی تهیه وتوزیع مواد غذایی و کارگاهی
گام چهارم مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید19به شیوه محله و خانواده محور از زوز شنبه اول آذر ماه 1399 شروع شده وتاکنون ساماندهی تیم های عملیاتی و مشخص نمودن وظایف تیم های عملیاتی صورت گرفته و فاز اجرایی آن که نظارت وبازرسی تیم های مشترک بهداشت محیط ، حرفه ای ، نیروهای بسیج وهلال احمر بر واحدهای صنفی تهیه وتوزیع مواد غذایی و کارگاهی می باشداز امروز شروع می شود.
هدف از اجرای این طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی وقطع زنجیره انتقال ویروس از طریق قطع ارتباط مبتلایان با افراد سالم جامعه است.
راهنمای پیاده سازی گام چهارم آماده سازی تیم های عملیاتی بسیج ملی مبارزه با کرونا (طرح شهید حاج قاسم سلیمانی)