تشکیل جلسه آموزشی و توجیهی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری

در روز سه شنبه 11 آذر ماه 1399 یک دوره جلسه آموزشی جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری / مسئولین فنی مناطق 10 گانه و کارشناسان آزمایشگاه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید.

در روز سه شنبه 11 آذر ماه 1399 یک دوره جلسه آموزشی جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری / مسئولین  فنی مناطق 10 گانه و کارشناسان آزمایشگاه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید. در این جلسه آقای مهندس رستمی پور مدیر گروه طرح و گسترش در زمینه اهداف طرح سردار شهید سلیمانی ، وظایف تیمهای نظارتی /مراقبتی و حمایتی به تفضیل صحبت نمودند. در ادامه خانم مرادی مسئول امور آزمایشگاه ها در خصوص نحو ه ی انجام تست سریع توسط تیم رهگیری آموزش های لازم را ارائه  دادند. سپس نحوه ی انجام  تست رپید از طریق فیلم آموزش داده شد. در پایان آقای مهندس جلیلیان مدیر گروه آمار و فناوری در زمینه نحوه ی ثبت اطلاعات رپید تست و نقش پزشک در زمینه ثبت اطلاعات غربالگری مرحله چهارم کووید در سامانه سیب بصورت آموزش های لازم را دادند.

گسترش 99-9-11 4
گسترش 99-9-11 3