پیام تبریک دکتر طلوعی به مناسبت سالروز تولد حضرت زینب (س)

دکتر طلوعی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در پیامی سالروز تولد حضرت زینب(س) و روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم .
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند. در بحران کرونا شاهد تجلی از خود گذشتگی ، عشق و علاقه به کار این عزیزان بودیم .بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز به همکاران سختکوش پرستار جا دارد صمیمانه از تلاشهای مستمر عزیزان بویژه در پاندمی کووید 19 تشکر کنم ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان، امیدوارم ما و همه آحاد جامعه قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی این عزیزان باشیم.