تشکیل دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 5 در طرح سردار شهید سلیمانی

در روز چهارشنبه 24 دیماه 1399 دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 5 در طرح سردار شهید سلیمانی با حضور سروان دزفولی زاده فرمانده سپاه حوزه مقاومت محله در مرکز بسیج حوزه امام علی ( ع) برگزار گردید.

در روز چهارشنبه 24 دیماه 1399 دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 5 در طرح سردار شهید سلیمانی با حضور  سروان دزفولی زاده فرمانده سپاه حوزه مقاومت محله ، خانم فولادی مسئول منطقه 5 و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت حاج منصوبی ، حاج سارابی ، شهید سوری و ممتاز و دبیران کانون سلامت محله منطقه 5 در مرکز بسیج حوزه امام علی (ع) برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای سروان دزفولی زاده در خصوص اقدامات انجام شده در طرح سردار شهید سلیمانی صحبت نمودند. سروان دزفولی زاده گفت : از ابتدای طرح شهید سلیمانی تاکنون 250 بسته بهداشتی و 265 بسته معیشتی در بین خانواده های آسیب پذیر توسط تیم های حمایتی توزیع گردیده است.سپس شرکت کنندگان  در خصوص  نقش کانون های سلامت در شناسایی افراد آسیب پذیر و اطلاع رسانی طرح به جامعه و نحو ه ی همکار ی آنها با تیم های حمایتی و مراقبتی  بحث نمودند. و در آخر  نقش  آموزش و اطلاع رسانی در  آشنایی جامعه با طرح شهید سلیمانی را بسیار تاثیر گذار عنوان نمودند.

منطقه 5 1