تشکیل دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 6 در طرح سردار شهید سلیمانی

در روز دوشنبه 29 دیماه 1399 دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 6 در طرح سردار شهید سلیمانی در مرکز خدمات جامع سلامت الهیه برگزار گردید.

در روزدوشنبه 29 دیماه 1399 دومین کمیته عملیاتی محله منطقه 6 در طرح سردار شهید سلیمانی با حضور  سروان یوسفی فرمانده حوزه 7 شهری امام موسی کاظم ع  ،آقای پس افکن نماینده شهرداری منطقه 6و آقای باغنی هیئت امنای مسجد چهارمین شهید الهیه ،  خانم اویسی مسئول منطقه 6 و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت الهیه، شهید نجفی، و دبیران کانون سلامت محله منطقه 6 در مرکز خدمات جامع سلامت الهیه برگزار گردید. در ابتدای جلسه خانم اویسی به تشریح طرح شهید سلیمانی و گزارشی از اقدامات تیم های رهگیری و مراقبت از ابتدای طرح شهید سلیمانی پرداختند و سپس  به نقش  کلیدی  دبیران کانون سلامت محلات در اجرای برنامه مدیریت اپیدمی کووید 19 به روش محله محور اشاره نمودند. خانم اویسی اظهار داشت:  جهت پیشبرد طرح مدیریت محله محورنیاز به تشریک ساعی کلیه سازمان ها و آحاد جامعه می باشد. در ادامه جلسه جناب سروان یوسفی فرمانده حوزه 7 شهری به فعالیت تیم های حمایتی از ابتدای طرح تا کنون اشاره نمودند.سپس در خصوص نقش مساجد در اطلاع رسانی به جامعه هدف و استفاده از پتانسیل پایگاه مقاومت مساجد در طرح شهید سلیمانی بحث و گفتگو  گردید و در پایان مقرر گردید از ظرفیت شهرداری منطقه 6 جهت اطلاع رسانی به جامعه هدف استفاده گردد.
خانواده  2
خانواده  1