درروز سه شنبه سی ام دی ماه 99 گروه آموزش سلامت اقدام به برگزاری وبینار نقش سفیران سلامت و رابطین سلامت محلات در طرح مدیریت محله محور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نمود .

در ابتدای این وبینار که مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی  و ناظرین فناوری حضور داشتند خانم گرشاسبی مسئول گروه آموزش سلامت در خصوص  نقش کلیدی سفیران سلامت و رابطین سلامت محلات در طرح  سردار شهید حاج قاسم سلیمانی  صحبت نمودند. خانم گرشاسبی اظهار داشتند : نظر به اینکه طرح  مدیریت محله محور بر پایه هر خانه یک پایگاه سلامت می باشد بایستی از ظرفیت حداکثری سفیران سلامت در آموزش و اطلاع رسانی و شناسایی افراد در مواجهه نزدیک با فرد مبتلا به کووید 19 بهره گیر ی نمود.سپس در ادامه ایشان بر ضرورت اطلاع رسانی به جامعه در خصوص اهمیت انجام تست در افراد بیمار و مشکوک ، ایزولاسیون و قرنطینه  و قرنطینه معکوس تاکید فراوان نمودند. در ادامه خانم اقبالی در خصوص نقش دبیران کانون های سلامت محلات و استفاده از پتانسیل مساجد در طرح محله محور شهید سلیمانی صحبت نمودند. و در ادامه به اهمیت رصد روزانه فعالیت تیم های ره گیری توسط مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت کارشناسان فناوری سلامت تاکید نمودند.