برگزاری دومین کمیته عملیاتی طرح سردار شهید سلیمانی در منطقه سرفیروز آباد و جلالوند

برگزاری  دومین کمیته عملیاتی طرح سردار شهید سلیمانی در منطقه سرفیروز آباد و جلالوند
دومین کمیته عملیاتی طرح سردار شهید سلیمانی در بخش سرفیروز آباد و جلالوند در تاریخ 15بهمن ماه 1399 با حضور آقای دکتر شفیعی بخشدار منطقه ، امام جماعت مسجد هلشی در بخشداری هلشی برگزار گردید.

دومین کمیته عملیاتی طرح سردار شهید سلیمانی در  بخش سرفیروز آباد و جلالوند با حضور آقای دکتر شفیعی بخشدار منطقه ، امام جماعت مسجد هلشی ، آقای باهنر فرمانده پایگاه مقاومت منطقه هلشی ، آقای بهرامی فرمانده پایگاه مقاومت منطقه جلالوند ، خانم خاموشی معاون سلامت بنیاد علوی و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت چنار ،هلشی و بوژان وخانم پورنقی مسئول فنی منطقه در بخشداری هلشی برگزار گردید. در این جلسه گزارشی از فعالیت تیم های حمایتی ، نظارتی و رهگیری ارائه شد.بر اساس گزارش مسئول فنی منطقه : آقای باهنر فرمانده بسیج عشایری منطقه هلشی اظهار داشت که از ابتدای اجرای طرح سردار شهید سلیمانی تا کنون 330 بسته معیشتی در بین خانوارهای آسیب پذیر توزیع گردیده است . مسئول فنی منطقه تصریح نمود همراهی تیم ها ی حمایتی و رهگیری بصورت هم زمان و استفاده از ظرفیت  معتمدین منطقه و نشر پیام از بستر کانال های مجازی جهت اطلاع رسانی به جامعه هدف از پیشنهادات مطرح شده در جلسه بود.

سرونو 99-11-15 4
سرونو 99-11-15 3