نشست آقای دکتر طلوعی با نمایندگان اصناف شهرستان کرمانشاه

در روز یکشنبه 3 اسفند ماه 1399 آقای دکتر طلوعی در نشستی که با حضور آقای رنجبر فرماندار و نمایندگان اصناف در سالن اجتماعات اصناف شهرستان کرمانشاه برگزار گردید حضور یافتند.

در روز یکشنبه 3 اسفند ماه  1399 آقای دکتر طلوعی در نشستی که با حضور آقای رنجبر فرماندار و نمایندگان اصناف در سالن اجتماعات اصناف شهرستان کرمانشاه برگزار گردید حضور یافتند. در این نشست آقای مهندس رنجبر از وضعیت آبی کرونایی شهرستان ابراز خرسندی نمودند .ایشان اظهار داشتند در حال حاضر بدلیل وضعیت رنگ بندی کرونایی در استان های همجوار بایستی مراقب ورود و خروج به شهر ستان باشیم  آقای رنجیر گفت : در حال حاضر درصد استفاده از ماسک در استان کرمانشاه به زیر 50% رسیده که این می تواند زنگ خطری برای عبور از رنگ آبی و قرار گرفتن در  وضعیت نارنجی و قرمز باشد. در ادامه ایشان استفاده از ماسک ، حضور یک نفر همیار سلامت در ورودی پاساژها و مجتمع های تجاری به منظور نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی  را یک راهکار مناسب جهت اجرای پروتکل های بهداشتی عنوان نمودند. در ادامه جلسه  آقای دکتر طلوعی به وضعیت رنگ بندی کرونایی شهرستان اشاره نموند. رئیس مرکز بهداشت گفت : اگر در حال حاضر شهرستان کرمانشاه جز 4 مرکز استان کشور در شرایط رنگ بندی آبی کرونایی بسر می برد نتیجه مشارکت کلیه آحاد جامعه بویژه اصناف محترم بوده که در رعایت محدودیت ها و اجرای پروتکل های بهداشتی نهایت همکاری را داشتند.ایشان اظهار داشتند در استان کرمانشاه از ابتدای پاندمی تا کنون شاهد 3 پیک کرونایی بودیم. که پیک آبان ماه شدت آن بیشتر بوده است .سپس آقای دکتر طلوعی در خصوص ویروس جهش یافته عنوان نمودند : در حال حاضر ویروس جهش یافته ایی که در کشور مشاهده گردیده است از قدرت سرایت و شدت بیماری زایی بیشتری برخوردار بوده و نگرانی ما کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه و ایجاد موج چهارم  بیماری می باشد.ایشان اظهار داشتند :نکته قابل تامل ، وسعت و گستردگی بیماری در مقیاس جمعیتی است بطور معمول از هر 100 نفر بیمار مبتلا به کرونا 40% بدون علامت ، 40 تا 50% دارای علایم خفیف و 15 % نیازمند به بستری هستند که در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی  و افزایش تعداد مبتلایان در شهرستانی با جمعیت یک میلیون با تعداد موارد نیازمند بستری بیشتری روبرو خواهیم شد درادامه ایشان به 4 توصیه سازمان  بهداشت جهانی جهت کنترل بیماری کووید-19 : شامل رعایت پروتکلهای بهداشتی تشدید بیماریابی حمایت از گروه های آسیب پذیر و درمان بموقع و واکسیناسیون اشاره نمودند دکتر طلوعی تصریح نمود دورهمی ها می تواند عامل انتشار ویروس باشد.بطوریکه در بررسی اپیدمیولوژیک  تیم ره گیری  شهرستان کرمانشاه از مراسم ختمی در یکی از شهرستانهای همجوار پس از مشاهده مورد مثبت به بررسی لایه به لایه افراد شرکت کننده در مراسم ختم از سطح خانوادگی  ، اجتماعی و محیط کار پرداختند که در نهایت  موفق به شناسایی 43 نفر فرد مبتلا گردیدند.در پایان آقای دکتر طلوعی اظهار داشتند بایستی با همکاری و مشارکت هوشمندانه بیماری کرونا را مدیریت کنیم تا کسب و کار در ایام  پایانی سال رونق یابد و در سال جدید شاهد مرگ عزیزان در خانواده ها نباشیم.و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه آمادگی اعزام تیم رهگیری جهت انجام تست سریع تشخیص کووید 19 بصورت رایگان به صنوفی که موارد مبتلا در آنها مشاهده شده است را دارد.

اصناف 99-12-3 1