حضور ریاست مرکز بهداشت و کارشناسان مسئول گروه ها در وبینار معاونت بهداشتی

آقای دکتر طلوعی و کارشناسان مسئول گروه های ستادی در وبینار معاونت بهداشتی که در روز دوشنبه مورخ 99.12.25برگزار گردید شرکت نمودند.

در این وبینار آقای دکتر مرادی ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر،  از تلاش بی وقفه پرسنل بهداشتی درپاندمی کووید -19 و تبریک پیشاپیش سال جدید اظهار داشتند:  اگر در حال حاضراستان کرمانشاه در وضعیت مطلوب رنگ بندی کرونایی  قرار گرفته است حاصل تلاش شما عزیران در حوزه بهداشت می باشد.سپس ایشان به تعطیلات پیش رو اشاره نمودند ، دکتر مرادی گفت :با توجه به شرایط تعطیلات پیش رو و مسافرت های خارج استانی و جاذبه های گردشگری استان و ورود میهمانان احتمال  می رود انتقال  بیماری افزایش یافته  که این امر می تواند در دوهفته آخر فروردین استان را با پیک بیماری مواجهه نماید.لذا انتظار می رود که در ایام نوروز با حساسیت و شدت بیشتر ی نسبت به بیمار یابی و شناسایی افراد در معرض تماس با فرد مبتلا فعالیت نموده و از انجام بیمار یابی غافل نباشیم.دکتر مرادی تصریح نمودند: بی شک حضور مدیران محترم شبکه ها و مدیران ارشددرمجموعه  تحت نظارت بر روند اجرای برنامه و ایجاد انگیزه در پرسنل  نقش موثری خواهد داشت .ریاست دانشگاه عنوان نمودند: اعضای هیئت رئیسه در طی ایام نوروز از شبکه های بهداشت  و نحوه ی اجرای برنامه ها بازدید خواهند داشت در ادامه آقای دکتر شکیبا معاونت بهداشتی ضمن تشکر از فعالیت کارکنان حوزه بهداشت  از ابتدای همه گیری تا کنون  به تشدید نظارت ها در ایام نوروز ، انجام تست هوشمند ، رهگیری افراد در معرض تماس تاکید داشتندمعاونت بهداشتی اظهار داشتند در ایام نوروز کارشناسان معاونت بهداشتی از روند تشدید فعالیت ها در شبکه ها بازدید بعمل خواهند آورد. سپس ایشان درخصوص  فعالیت مراکز منتخب،  ستاد و سطوح محیطی در ایام نوروز نکاتی گوشزد نمودند  در پایان آقای دکتر طلوعی از زحمات کادر بهداشتی تشکر نمودند. دکتر طلوعی عنوان نمودند :بیماریابی و ایزولاسیون بیماران  بخصوص افراد بدون علامت و تشدید نظارت ها توسط پرسنل حوزه بهداشت منجر به بهبود شرایط کرونایی و کاهش موارد بستری در بیمارستان ها و کاهش فشار کاری پرسنل درمان گردیده است که جای قدردانی دارد.رئیس مرکز بهداشت اظهار داشتند پرسنل بهداشت در اجرای راهبرد 1 مدیریت اپیدمی کووید 19  (تشدید نظارت بر پروتکلهای بهداشتی و اعمال قانون)  و  راهبرد 2 ( تست گسترده هدفمند و هوشمند) بخوبی عمل کردند  که انتظار می رود نقش موثر همکاران   در رسانه ها، بویژه صدا وسیما پررنگ ترانعکاس گردد  تا  موجب ایجاد انگیزه  و دلگرمی در این عزیران گردد.

کوید 19