پیام تبریک رئیس مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر طلوعی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه فرا رسیدن 27 اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش مسئول اطلاع رسانی کرونا :دکتر طلوعی  با اشاره به رسالت خطیر مسئولین و رابطین روابط عمومی در امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و ایجاد پل ارتباطی بین مسئولین و مردم اظهار داشت: فعالیت در عرصه سلامت نقشی بی بدیل در کمک به رفع دغدغه های اساسی مردم دارد و بدون شک تلاش در عرصه اطلاع رسانی از خدمات صورت گرفته بخصوص در شرایط پاندمی کووید -19  و کمک به شناسایی چالش ها وحرکت در جهت تبدیل نمودن  به نقاط قوت و دادن امید به جامعه نزد خداوند دارای اجری عظیم واز سوی جامعه قابل تقدیر و ستایش است.اینجانب 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی را صمیمانه به تمامی دست اندرکاران صدیق و سختکوش حوزه روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  تبریک و تهنیت می‌گویم و برای آنان در این مسیر دشوار، حساس و مسئولیت آفرین آرزوی توفیق روز افزون دارم.

دکتر علیرضا طلوعی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه.