برگزاری جلسه مدیریت شهرستانی اپیدمی کووید-19

برگزاری جلسه  مدیریت شهرستانی  اپیدمی کووید-19
در روز یکشنبه بیست و سوم خرداد 1400 جلسه مدیریت شهرستانی اپیدمی کووید-19 با حضور آقای دکتر طلوعی و اعضای کمیته شهرستانی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تشکیل گردید.

در ابتدا آقای دکتر طلوعی محور بحث را بررسی آخرین وضعیت کرونادر شهرستان و  نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتی  در جامعه عنوان نمودند.سپس آقای دکتر خسروی اپیدمیولوژیست شهرستان گزارشی از روند بیماران بستری و موارد مثبت سرپایی ارائه دادند. در ادامه دکتر طلوعی بر نظارت بررعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه  ، بیمار یابی و رهگیری بیماران مشکوک ، افزایش سواد جامعه در زمینه عوامل مستعد کننده ابتلا به کووید از جمله چاقی ،بیاناتی را عنوان نمودند. دکتر طلوعی عنوان نمود در حال حاضر چاقی یکی ازجدی ترین معضلات فردی و اجتماعی است و از عوامل موثر در تشدید عوارض کووید -19 در بیماران مبتلا می باشد وبه نقش موثر  کارشناسان تغذیه در آموزش و اطلاع رسانی به جامعه جهت  اصلاح رفتار های تغذیه ایی و افزایش سواد سلامت تغذیه ای اشاره داشتند.دکتر طلوعی اظهار داشت : گروه بهبود تغذیه می بایست فعالیت های  آموزشی و اطلاع رسانی در زمینه ترویج  سواد تغذیه ای از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی  را تشدید نمایند. در پایان در خصوص اجرای شیوه نامه های بهداشتی ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی ، استفاده از ماسک و پیشگیری از عادی انگاری کرونا  در جامعه  بحث  و تبادل نظر صورت گرفت .
کوید 19 3
کوید 19 2