برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی واکسیناسیون کووید-19 جهت مسئولین و ناظرین مراکز تجمیعی مناطق

برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی واکسیناسیون کووید-19  جهت مسئولین و ناظرین مراکز تجمیعی مناطق
در روز دوشنبه بیست و چهارم خرداد ماه 1400 گروه بیماریها اقدام به برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی واکسیناسیون کووید-19جهت مسئولین و ناظرین مراکز تجمیعی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت نمودند.

در ابتدا  خانم دکتر جوکار معاون فنی مرکز بهداشت از زحمات پرسنل در زمینه راه اندازی مراکز تجمیعی تشکر نمودند. دکتر جوکار عنوان نمودند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راه اندازی مراکز تجمیعی رتبه اول را دربین دانشگاه های کشورکسب  نموده است. سپس خانم سیابانی مسئول واکسیناسیون کرونای شهرستان  درخصوص شرح وظایف  مراکز تجمیعی ، نحو ه ی  کنترل و نظارت بر زنجیره سرد ، نحو ه ی رصد روزانه فعالیت مراکز تجمیعی  و نحو ه ی فراخوان  و نوبت دهی گروه های سنی به تفصیل صحبت نمودند  در ادامه آقای مهندس امیری درخصوص رعایت زنجیره سرد و حمل و نگهداری واکسن مطالبی را عنوان نمودند.
سالن 4
سالن 3